Επικεφαλής της αναισθησιολογικής ομάδας είναι ο ιατρός Γεώργιος Στάχτος.

 

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στη Β΄ αναισθησιολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΠΓΝ «Αττικόν». Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της Β’ αναισθησιολογικής κλινικής πραγματοποιώντας μαθήματα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ενώ έχει συνεργασθεί ως άμισθος συνεργάτης στο Ealing Hospital ( Middlesex University Trust, London).

 

Είναι υπεύθυνος του τμήματος  Καρδιοθωρακικής Αναισθησίας του νοσοκομείου Metropolitan, με το οποίο συνεργάζεται από το 2010.

 

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Αναισθησιολογικής Εταιρίας (ESA) και πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Καρδιοθωρακικής Αναισθησίας (EACTA).

 

Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση ασθενών με διάφορα συνοδά νοσήματα (comorbidities) καθώς και σε μείζονες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ με την αναισθησιολογική του ομάδα διαθέτουν τεράστια εμπειρία σε αυτό που αποκαλείται fast track anaesthesia, πραγματοποιώντας ποικίλες επεμβάσεις με ημερήσια νοσηλεία.

 

Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς δημοσιεύσεις που αφορούν καρδιοχειρουργικούς ασθενείς και περιφερικούς αποκλεισμούς, ενώ έχει μεταφράσει ξένα συγγράμματα αναισθησιολογίας. Έχει συμμετοχή σε πολλά συνέδρια

 

Μέλος της αναισθησιολογικής ομάδας, επίσης ειδικευμένος στην Β΄ αναισθησιολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΠΓΝ «Αττικόν» και επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Αναισθησιολογικής Εταιρίας (ESA) και  ο αναισθησιολόγος Νικόλαος Θεοδώρου, ενώ η ομάδα ολοκληρώνεται με την αναισθησιολόγο Ιωάννα Νικολοπούλου που είναι και η υπεύθυνη για την αναισθησιολογική κάλυψη του τμήματος επεμβατικής νευροακτινολογίας και της μονάδας εγκεφαλικών  (Stroke Unit) του Νοσοκομείου Metropolitan.

Η διαχείριση των ασθενών περιλαμβάνει την εκτεταμένη χρήση περιοχικών τεχνικών με χρήση υπερήχων και ακτινοσκόπησης (επισκληρίδιος, περιφερικοί νευρικοί αποκλεισμοί «blocks»), τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας για την αιμοδυναμική και νευρολογική παρακολούθηση των ασθενών, ενώ σε απόλυτη συνεργασία με την ομάδα του Καθηγητή Ορθοπαιδικής Μάριου Λυκίσσα γίνεται εξατομικευμένος προεγχειρητικός σχεδιασμός των ασθενών μας, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες τόσο του ασθενή όσο και των απαιτήσεων της χειρουργικής επέμβασης.

Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια και με τα πλέον υψηλά διεθνή πρότυπα μείζονες ορθοπαιδικές επεμβάσεις αλλά και πλήθος επεμβάσεων με νοσηλεία μιας ημέρας.